Informatie Covid192021-01-21T09:32:28+00:00

Informatie COVID19

We zijn open voor reguliere zorg met inachtneming van de huidige richtlijn “Leidraad Mondzorg Corona” zoals het RIVM deze heeft goedgekeurd. U kunt voor de actuele stand van zaken klikken op deze link om de site van het RIVM te raadplegen.

Voor uw afspraak in Haaglanden Clinics

  • Heeft u op het moment van de geplande afspraak klachten gerelateerd aan het coronavirus (hoesten, neusverkouden, keelpijn, kortademigheid, koorts)? Neem dan contact op met Haaglanden Clinics. Wij kijken graag samen met u of uw afspraak verzet moet worden of door kan gaan.
  • Komt u alstublieft alleen. Tenzij u een begeleider nodig heeft in verband met een fysieke en/of mentale beperking, of als uw arts aangeeft dat het fijn is om één begeleider mee te nemen. Kinderen tot 16 jaar mogen altijd één begeleider meenemen. In verband met de veiligheid van onze patiënten en medewerkers houden wij ons graag aan de regel; hoe minder mensen in de kliniek, hoe beter. Uw begeleider kan buiten de kliniek uiteraard op u wachten.
  • Kom niet te vroeg naar onze Kliniek. Meld u maximaal tien tot vijftien minuten voor aanvang van uw afspraak aan de balie. Hiermee voorkomen we een onnodig volle wachtkamer.
  • Bent u rolstoel gebonden of minder valide? Haaglanden Clinics is minder makkelijk toegankelijk voor minder valide cliënten. Bespreek dit graag met onze assistente aan de telefoon welke mogelijkheden er voor u zijn.

Gezondheidscheck RIVM
Soms is een gezondheidscheck nodig. Medewerkers/bezoekers moeten de gezondheidscheck doen voor aanvang van de dienst/het bezoek. Als één van de vragen met ja wordt beantwoord, dan moet die persoon thuis blijven. Hier rechts staat de gezondheidscheck van het RIVM afgebeeld. Deze kunt u ook hier op de website van het RIVM vinden.