Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak inplannen?

Onderstaande knop verwijst u naar ons online afsprakenformulier. Daarmee boekt u snel een eenvoudig een afspraak in! (Vooralsnog is het online maken van een afspraak alleen mogelijk voor Kaakchirurgie en Plastische chirurgie. Voor Slaapgeneeskunde kunt u ons bellen op 070-221 21 21).

Heeft u vragen over een afspraak, een behandeling, klachten of bent u doorverwezen door uw huisarts/tandarts of een andere verwijzer?

Haaglanden Clinics is bereikbaar op van maandag t/m vrijdag van 08.30-12.15 uur en van 13.00-16.30 uur op 070 – 221 21 21 .

Heeft u extreem veel angst voor de kaakchirurg en de behandeling die u moet ondergaan?

Angst voor de kaakchirurg komt vaak voor. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen heeft aangegeven angst te hebben voor een kaakchirurgische behandeling. Hiervan is weer iets meer dan 1 op de 10 mensen extreem angstig. Dat veel patiënten kampen met deze angst is ook bij de kaakchirurgen van Haaglanden Clinics en hun ondersteunende team bekend.

Angst voor de kaakchirurg is ook bij onze patiënten een veel voorkomend probleem. Wij zullen ons dan ook volledig inzetten om uw angst zo klein mogelijk te houden. De kaakchirurgen en het ondersteunend team van Haaglanden Clinics zijn extra geduldig en nemen alle tijd voor een gesprek en het beantwoorden van al uw vragen. De behandelaar en zijn assistente zullen voorafgaand aan uw behandeling zo veel mogelijk uw angst proberen weg te nemen doorduidelijk uit te leggen hoe de behandeling zal verlopen. Zodoende weet u van tevoren wat er gaat gebeuren, wat het resultaat zal zijn en- indien van toepassing- of er risico’s zijn. Dit helpt vaak al om de eerste twijfels , en uw zenuwen, te verminderen. In sommige gevallen schrijven de kaakchirurgen van Haaglanden Clinics u medicatie voor, die van tevoren ingenomen kan worden waardoor u wat rustiger en minder angstig zal zijn voor de behandeling. Samen zijn wij er voor u om u zo goed en prettig mogelijk door de behandeling heen te helpen.

Bent u extreem angstig; geef het ons aan tijdens het gesprek of bij het maken van een eerste afspraak online of aan de telefoon.

Wij doen ons uiterste best om onze gasten een prettig, rustig en veilig verblijf te bieden. Zowel van onze zorgverleners en medewerkers, als van patiënten en bezoekers, verwachten wij dat zij zich correct gedragen.

Lees hier meer over de gedragscode

Wachttijden

Voor een spoedafspraak is er vrijwel altijd op dezelfde dag een mogelijkheid en kan uw cliënt op dezelfde dag al terecht. De actuele wachttijden kunt u hieronder bekijken;

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!