Implantologie

Wanneer u één of meerdere tanden mist in uw gebit, zijn implantaten mogelijk een goede oplossing.

Intakegesprek

Diverse redenen kunnen leiden tot het missen van tanden of kiezen. De missende tanden en kiezen laten dan vervelende gaten achter in uw tandboog. Deze gaten kunnen storend zijn voor een mooie lach, of problemen geven met kauwen. Implantaten kunnen hier de oplossing voor bieden. Dit zijn kunstwortels, die éénmaal voorzien van een kroon, een tand kunnen vervangen. Het implantaat wordt gezet door de MKA-chirurg, de kroon door je eigen tandarts. Als u een implantaat wenst te zetten kunt u een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek.

Klikgebit

Voor mensen die alle tanden en kiezen missen geeft het kunstgebit soms klachten. Het kunstgebit kan na verloop van tijd erg los komen te zitten, en de tandarts of tandtechnieker krijgt het niet voor elkaar de pasvorm beter te krijgen.

U kunt dan een verwijsbrief krijgen om implantaten te laten plaatsen ten behoeve van een klikgebit. U kunt dan een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek. Een aanvraag bij de zorgverzekeraar wijst uit of u in aanmerking komt voor vergoeding van de implantaten vanuit de zorgverzekering.

Heeft u nog vragen over implantaten en de behandeling? Lees deze pagina door of neem gerust contact met ons op!

Content

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid altijd voorop.

Vergoedingen

Hieronder vindt u antwoord op uw vragen over vergoedingen en tarieven binnen Haaglanden Clinics. U kunt altijd contact opnemen met Haaglanden Clinics met vragen over vergoedingen of tarieven.

Actuele wachttijden

Wij willen u graag snel van dienst zijn. We houden elke week onze actuele wachttijden bij.

Bekijk hier onze actuele wachttijden. U kunt elk gewenst moment een online afspraak inplannen via deze website.

De Specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!