Implantologie2021-08-31T08:39:33+00:00

Implantologie

Wanneer u één of meerdere tanden mist in uw gebit, zijn implantaten mogelijk een goede oplossing.

Maak direct een afspraak
Bel met assistent

Intakegesprek

Diverse redenen kunnen leiden tot het missen van tanden of kiezen. De missende tanden en kiezen laten dan vervelende gaten achter in uw tandboog. Deze gaten kunnen storend zijn voor een mooie lach, of problemen geven met kauwen. Implantaten kunnen hier de oplossing voor bieden. Dit zijn kunstwortels, die éénmaal voorzien van een kroon, een tand kunnen vervangen. Het implantaat wordt gezet door de MKA-chirurg, de kroon door je eigen tandarts. Als u een implantaat wenst te zetten kunt u een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek.

Klikgebit

Voor mensen die alle tanden en kiezen missen geeft het kunstgebit soms klachten. Het kunstgebit kan na verloop van tijd erg los komen te zitten, en de tandarts of tandtechnieker krijgt het niet voor elkaar de pasvorm beter te krijgen.

U kunt dan een verwijsbrief krijgen om implantaten te laten plaatsen ten behoeve van een klikgebit. U kunt dan een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek. Een aanvraag bij de zorgverzekeraar wijst uit of u in aanmerking komt voor vergoeding van de implantaten vanuit de zorgverzekering.

Heeft u nog vragen over implantaten en de behandeling? Lees deze pagina door of neem gerust contact met ons op!

Alle kaakchirurgie behandelingen

Implantaat behandeling
Wortelpunt behandeling
Verwijderen van tand of kies
Behandeling via de orthodontist
Overig

Onze specialisten

Onze specialisten komen uit verschillende disciplines en werken op een unieke manier samen om hoogwaardige zorg te bieden met korte wachttijden. Haaglanden Klinieken heeft een samenwerking met het HMC, een vergunning van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en is ZKN gecertificeerd.

Bekijk alle specialisten

Zeer deskundig geholpen

Zonder pijn is mijn verstandskies binnen 1 minuut eruit gehaald. Achteraf geen pijn gehad.

Ank Sassen

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts

Wij staan voor u klaar

Bel voor informatie of een afspraak: 070 221 21 21

Vijf jonge enthousiaste kaakchirurgen werkzaam in het HMC helpen u nu ook graag van uw klachten af in Haaglanden Clinics

Maak kennis met het team