Klanttevredenheid

In het kader van de verbetering van de kwaliteit van zorg van Haaglanden Clinics is het mogelijk dat u als patiënt voor en/of na de behandeling per e-mail en/of schriftelijk wordt benaderd voor kwaliteitsonderzoeken.

Haaglanden Clinics wil graag weten hoe haar patiënten de kwaliteit van zorg ervaren. Dit wordt gemeten met het patiëntervaringsonderzoek KliniekenMonitor gecombineerd met de PREM MSZ (Medisch Specialistische Zorg), uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeksbureau Bosgra Onderzoek. Door middel van dit onderzoek krijgt Haaglanden Clinics meer inzicht in de ervaringen van haar patiënten. Deze inzichten worden gebruikt om de kwaliteit en veiligheid van zorg waar mogelijk verder te verbeteren. Voor het onderzoek van 1 september 2022 tot en met 31 augustus 2023 hebben 262 patiënten hun mening gegeven t.b.v. de specialisatie kaakchirurgie.

Uitslagen van de afdeling Kaakchirurgie

Uitslagen van de afdeling Slaapgeneeskunde (Klik op de afbeelding voor het gehele rapport)

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Haaglanden Clinics is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. De kliniek is op loopafstand van de tramhaltes Madurodam en Wagenaarweg. Plan je reis via www.92920v.nl.

Auto

Haaglanden Clinics is ook goed bereikbaar met de auto. Na de rotonde bij Madurodam (Plesmanweg/ Nieuwe Parklaan, brug Madurodam), rijdt u de parallelweg van de Nieuwe Parklaan op met uw auto. Let op: dit is een fietspad waarop auto’s te gast mogen. U kunt gratis parkeren op het terrein van Haaglanden Clinics.

Kom persoonlijk langs

Nieuwe Parklaan 11
2597 LA Den Haag

Kaakchirurgie is open van maandag t/m vrijdag van 08.30-12.15 uur en van 13.00-17.00 uur.
Slaapgeneeskunde is open van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.15 uur en van 13.00-17.00 uur.

Bellen of mailen

T: 070 – 221 21 21
F: 070 – 221 21 28
E: info@haaglandenclinics.nl

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid altijd voorop.

Vergoedingen

Alle uitgevoerde behandelingen met kaakchirurgie en slaapgeneeskunde vallen onder de basisverzekering. Stichting Haaglanden Clinics heeft hiervoor met bijna alle zorgverzekeraars contracten gesloten.

Actuele wachttijden

Gespecialiseerd in hoge kwaliteit zorg. Bij Haaglanden Clinics werken zeer vakbekwame en BIG geregistreerde plastisch chirurgen. Bekijk hier onze actuele wachttijden.

De specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!