Haaglanden Clinics

De Stichting Haaglanden Clinics is een nieuw zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Den Haag, gespecialiseerd in kaakchirurgie, slaapgeneeskunde en plastische chirurgie.

Ons behandelcentrum is gevestigd in Den Haag nabij Madurodam.

De kliniek is door een korte trapopgang buiten minder goed toegankelijk voor rolstoelgebonden cliënten en voor cliënten die geheel afhankelijk zijn van een rollator.

Wel beschikken we over een lift in het pand.

Mocht u minder mobiel zijn en met ons een afspraak willen maken, bespreekt u dit dan met onze medewerker  aan de telefoon.

Wie we zijn

Mijn studie Tandheelkunde en Geneeskunde heb ik voltooid aan de Universiteit van Amsterdam / ACTA. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Academisch Medisch Centrum. Hierna heb ik het fellowship Hoofd-Hals Oncologie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht voltooid. Tenslotte heb ik tussen 2015 en 2018 een tweejarige Europees erkende master in Esthetische Aangezichtschirurgie afgerond.

Sinds 2014 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn de behandeling van hoofd-hals tumoren (Oncologie), Implantologie (NVOI geregistreerd),  Esthetische Aangezichtschirurgie, en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Mijn studie geneeskunde heb ik voltooid aan de universiteit in Rotterdam. Vervolgens heb ik de studie Tandheelkunde voltooid te Leuven. Hierna heb ik me gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Tussen 2015 en 2018 heb ik een tweejarige Europese erkende master gevolgd in de Esthetische Aangezichtschirurgie in Duitsland.

Sinds 2008 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn de Kinderkaakchirurgie, het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), gespecialiseerd in behandelingen onder Lachgas, het herstel van botbreuken van het gezicht of de oogkas (Traumatologie), Implantologie, en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Vanuit Rotterdam ben ik naar Utrecht verhuisd voor de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Hierna heb ik Tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en aansluitend heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en oncologische hoofd-hals chirurgie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Sinds 2019 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie verbonden aan Haaglanden Clinics en sinds 1 januari 2020 ben ik tevens werkzaam in het Haaglanden Medisch Centrum. Mijn aandachtsgebieden zijn de behandeling van kwaadaardige aandoeningen/tumoren in het hoofd-hals gebied (oncologie), implantologie (NVOI geregistreerd), het herstel van botbreuken van het gezicht (traumatologie) en de algemene kaakchirurgie (dentoalveolaire chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Na het afronden van de studie Geneeskunde aan het Universiteit van Utrecht heb ik de studie Tandheelkunde voltooid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Sinds 2018 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn het herstel van botbreuken van het gezicht of de oogkas (Traumatologie), het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), Implantologie (NVOI geregistreerd), en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Na het afronden van de studie Geneeskunde aan het Universiteit van Maastricht heb ik de studie Tandheelkunde voltooid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Amsterdam UMC (voorheen VU Medisch Centrum).

Sinds 2020 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn het herstel van botbreuken van het aangezicht (Traumatologie), het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), het plaatsen van kunstwortels (Implantologie), het aanmeten van slaap- en snurkbeugels (MRA’s) (NVTS geregistreerd) en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen of wortelpunt behandelingen).

Mijn studie Geneeskunde heb ik voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik promotie onderzoek en de opleiding plastische- en reconstructieve chirurgie gedaan in het VU Medisch Centrum in Amsterdam (beide ziekenhuizen tegenwoordig Amsterdams Universitair Medisch Centrum). Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, het Spaarnegasthuis in Haarlem en het Imeldaziekenhuis in Bonheiden (België).

Na mijn opleiding ben ik als plastisch chirurg begonnen in het Leids Universitair Medisch Centrum en het Alrijne Ziekenhuis in Leiden en Leiderdorp. Op dit moment werk ik, naast Haaglanden Clinics, nog steeds in het Alrijne Ziekenhuis. Ik richt mij daar vooral op de reconstructieve operaties bij patiënten met borstkanker, de reconstructies bij patiënten met huidkanker, de kinderplastische chirurgie, de esthetische chirurgie en de algemene plastische chirurgie.

Ik ben officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS), lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en lid van de NVEPC (Nederlands Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zeer nauwkeurig en in goed overleg met u uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid en welzijn altijd voorop.

Vergoedingen

Hieronder vindt u antwoord op uw vragen over vergoedingen en tarieven binnen Haaglanden Clinics. U kunt altijd contact opnemen met Haaglanden Clinics met vragen over vergoedingen of tarieven.

Actuele wachttijden

Wij willen u graag snel van dienst zijn. We houden elke week onze actuele wachttijden bij.

Bekijk hier onze actuele wachttijden. U kunt elk gewenst moment een online afspraak inplannen via deze website.

Waar we voor staan

Onze specialisten komen uit verschillende disciplines en werken op een unieke manier samen om, met korte wachttijden, hoogkwalitatieve en patiëntvriendelijke zorg te leveren. Haaglanden Clinics heeft een samenwerkingsverband met het HMC, een vergunning van het Ministerie van VWS en is ZKN gecertificeerd.

De behandelingen bij de Kaakchirurgie worden vergoed uit de basisverzekering, met uitzondering van implantaten. Houdt u altijd wel rekening met de verrekening van uw eigen risico bij uw zorgverzekeraar.

De cosmethische behandelingen voor de plastische chirurgie vallen onder de onverzekerde zorg, u zult na uw kosteloze intake een offerte ontvangen voor de door u gewenste ingreep bij de plastisch chirurg.

De behandelingen van de slaaponderzoeken vallen onder de basisverzekering, uw eerste pre-screening is kosteloos. De OSAS consulente kan u na de pre screening meer vertellen over de voortgang en de vergoedingen.

Haagse patiënten met kaakchirurgische, plastische of slaapgerelateerde klachten wachten gemiddeld 150 dagen op een afspraak met de specialist. Om de wachttijden voor u te verminderen, werken we niet alleen in het HMC maar ook in Haaglanden Clinics.

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!