Over HC2019-12-03T11:10:24+00:00

Over HC

De Stichting Haaglanden Clinics is een nieuw zelfstandig behandelcentrum (ZBC) in Den Haag, gespecialiseerd in kaakchirurgie en slaapgeneeskunde en is een initiatief van de kaakchirurgen van het HMC.

Ons behandelcentrum is gevestigd in een monumentaal pand in Den Haag met een prachtige trapopgang.

Dit maakt de kliniek minder toegankelijk voor cliënten in een rolstoel en cliënten die geheel afhankelijk zijn van een rollator.

Wel beschikken we over een lift in het pand.

Mocht u minder mobiel zijn en met ons een afspraak willen maken, bespreekt u dit dan met onze medewerker  aan de telefoon. Graag zijn wij u zo goed mogelijk van dienst en kunnen u helpen met een afspraak in het HMC waar wij mee samenwerken.

Wie we zijn

Mijn studie Tandheelkunde en Geneeskunde heb ik voltooid aan de Universiteit van Amsterdam / ACTA. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Academisch Medisch Centrum. Hierna heb ik het fellowship Hoofd-Hals Oncologie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht voltooid. Tenslotte heb ik tussen 2015 en 2018 een tweejarige Europees erkende master in Esthetische Aangezichtschirurgie afgerond.

Sinds 2014 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn de behandeling van hoofd-hals tumoren (Oncologie), Implantologie (NVOI geregistreerd),  Esthetische Aangezichtschirurgie, en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie - zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Ik ben gestart met de studie Geneeskunde in Rotterdam. Vervolgens heb ik de studie Tandheelkunde voltooid te Leuven. Hierna heb ik me gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam. Tussen 2015 en 2018 heb ik een tweejarige Europese erkende master gevolgd in de Esthetische Aangezichtschirurgie in Duitsland.

Sinds 2008 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn de Kinderkaakchirurgie, het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), behandeling onder Lachgas, het herstel van botbreuken van het gezicht of de oogkas (Traumatologie), Implantologie, en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie - zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Mijn studie Geneeskunde heb ik voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik Tandheelkunde in Nijmegen gestudeerd, waarna de specialisatie in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Tussen 2015 en 2018 heb ik een tweejarige Europese erkende master gevolgd in de Esthetische Aangezichtschirurgie in Duitsland.

Sinds 2009 werk ik in Den Haag als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn het herstel van botbreuken van het gezicht of de oogkas (Traumatologie), het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), Esthetische Aangezichtschirurgie, en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie - zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Ik ben ik naar Utrecht verhuisd voor de studie Geneeskunde aan het Universiteit van Utrecht. Hierna heb ik de studie Tandheelkunde voltooid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht en volg daar momenteel het fellowship Hoofd-Hals Oncologie.

Sinds 2019 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan Haaglanden Clinics, vanaf 2020 zal ik ook verbonden zijn aan het Haaglanden Medisch Centrum. Mijn aandachtsgebieden zijn de behandeling van hoofd-hals tumoren (Oncologie), het herstel van botbreuken van het gezicht (Traumatologie), Implantologie (NVOI geregistreerd), en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie – zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Na het afronden van de studie Geneeskunde aan het Universiteit van Utrecht heb ik de studie Tandheelkunde voltooid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Sinds 2018 ben ik als specialist Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkzaam in Den Haag en ben verbonden aan het Haaglanden Medisch Centrum en Haaglanden Clinics. Mijn aandachtsgebieden zijn het herstel van botbreuken van het gezicht of de oogkas (Traumatologie), het verplaatsen van boven- of onderkaak bij een standsafwijking (Orthognathe Chirurgie), Implantologie (NVOI geregistreerd), en de algemene kaakchirurgie (Dentoalveolaire Chirurgie - zoals verwijderen van tanden en kiezen).

Waar we voor staan

Onze specialisten komen uit verschillende disciplines en werken op een unieke manier samen om, met korte wachttijden, de beste zorg te leveren. Ons ZBC heeft een vergunning van het Ministerie van VWS en de behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering.

Haagse patiënten met kaakchirurgische klachten wachten gemiddeld 150 dagen op een afspraak met de kaakchirurg. Om de wachttijden te verminderen, werken we niet alleen in het HMC maar ook in Haaglanden Clinics.

Maak direct een afspraak
Bel met assistent