Vergoedingen

Tarieven en uw vergoeding van uw zorgverzekering

Verzekerde zorg , dit valt onder uw basisverzekering;

Kaakchirurgie:

Kaakchirurgische ingrepen bij Haaglanden Clinics vallen onder uw basisverzekering. Met uitzondering van de meeste implantologie behandelingen.

Dit betekent dat u in principe alleen uw eigen risico hoeft te betalen. In 2024 bedraagt het verplicht eigen risico €385.

Het is mogelijk dat uw eigen risico hoger is, omdat u hier bij het afsluiten van uw verzekering zelf voor heeft gekozen.

Haaglanden Clinics heeft met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten.

Heeft u een buitenlandse zorgverzekering; verzoeken wij u na de behandeling de factuur aan de receptie te voldoen, deze factuur kunt u vervolgens declareren bij uw zorgverzekering

U kunt bij u zorgverzekeraar navragen wat de vergoedingen zijn binnen uw basisverzekering.

Slaapgeneeskunde:

De Pre-Polygrafie (voormeting) is voor u een kosteloos onderzoek, Haaglanden Clinics draagt deze onderzoekskosten.

De overige vervolg slaaponderzoeken na de Pre-Polygrafie, het consult met de slaapspecialist en een eventuele behandeltraject worden allemaal volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Dit betekent dat u in principe alleen uw eigen risico hoeft te betalen. In 2024 bedraagt het verplicht eigen risico €385 Haaglanden Clinics slaapgeneeskunde heeft (met uitzondering van Menzis, Ditzo en ASR) met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten.

Indien u verzekerd bent bij Menzis, Ditzo en ASR, of u een buitenlandse zorgverzekering heeft, ontvangt u een factuur via Infomedics. Voor meer informatie over de betaling bij Infomedics, ontvangt u bij het consult bij de OSAS consulente een folder over de werkwijze.

Onverzekerde zorg

Haaglanden Clinics levert ook onverzekerde zorg. Met onverzekerde zorg bedoelen wij behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen.

Kaakchirurgie:

De implantologie behandelingen. Deze zorg betaalt u volledig zelf. U kunt proberen om een deel van deze kosten via uw aanvullende verzekering terug te vorderen bij uw zorgverzekeraar.

De behandeling wordt ingepland nadat u akkoord heeft gegeven op uw begroting. Deze ontvangt u na het eerste consult bij de kaakchirurg. Indien er een indicatie is voor het aanvragen van een machtiging bij uw zorgverzekering, zal de kaakchirurg dit tijdens het consult met u bespreken en aanvragen bij uw zorgverzekeraar.

Plastische chirurgie:

Cosmetische (esthetische) ingrepen bij de plastische chirurgie, zoals bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, verwijderen van oneffenheden op de huid, littekens of moedervlekjes, een oorlelcorrectie of een gecombineerde esthetische behandeling.

De eerste intake voor u is altijd kosteloos.

U ontvangt na het consult voorafgaande de behandeling een begroting van de geschatte kosten

Prijzen Behandelingen

Bovenooglid correctie: € 995,00
Bovenooglid incl. wenkbrauwlift: € 1295,00
Oorlelcorrectie eenzijdig: € 650,00
Oorlel correctie dubbelzijdig: € 950,00
Verwijderen oneffenheden op de huid:
Eerste plekje € 350,00,
Volgende plekjes € 150,00 per plekje

Botox:
1 zone €175,00
2 zones €250,00
3 zones €300,00

De specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!