Restless legs syndroom

Heeft u last van een onaangenaam, jeukend, kriebelend of rusteloos gevoel in de benen? Dan kunt u last hebben van het restless legs syndroom.

Wat is het restless legs syndroom?

Het restless legs syndroom betekent “rusteloze benen”. Dit is een hinderlijke aandoening die bij 1 op de 20 mensen voorkomt. Mensen met het restless legs syndroom hebben een onweerstaanbare drang om de benen te bewegen. Bij het bewegen van de benen nemen de klachten af, maar zodra het bewegen stopt, nemen de klachten weer toe. Deze klachten treden met name op tijdens rust en zijn ’s avonds en s’ nachts erger dan overdag. Het onaangename gevoel in de benen kan het slapen ernstig verstoren.

In dit geval krijgt u een doorverwijzing naar het slaapcentrum van het HMC .

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid altijd voorop.

Vergoedingen

Hieronder vindt u antwoord op uw vragen over vergoedingen en tarieven binnen Haaglanden Clinics. U kunt altijd contact opnemen met Haaglanden Clinics met vragen over vergoedingen of tarieven.

Actuele wachttijden

Wij willen u graag snel van dienst zijn. We houden elke week onze actuele wachttijden bij.

Bekijk hier onze actuele wachttijden. U kunt elk gewenst moment een online afspraak inplannen via deze website.

De specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!