Slaapgeneeskunde2020-04-03T11:07:15+00:00

Slaapgeneeskunde

Haaglanden Clinics heeft een uniek samenwerkingsverband met het Slaapcentrum van het Haaglanden Medisch Centrum. Dit zorgt voor een gerichte en doelmatige aanpak waarbij u, omringd met de beste zorg, snel en deskundig geholpen kan worden. Daarnaast hanteren wij een nieuwe aanpak waarbij u kosteloos gescreend kan worden op slaapapneu.

Als u klikt op onderstaande link kunt u een vragenlijst invullen die een betrouwbare indicatie geeft over het risico op obstructief slaapapneu. U krijgt meteen de uitslag.
https://www.apneutesten.nl/haaglandenclinics

Het slaapteam van Haaglanden Clinics biedt u:

  • Geen wachttijden

  •  Kosteloze screening

  • Efficiënt, zorgvuldig en snel behandeltraject

  •  Unieke samenwerking met het Slaapcentrum van Haaglanden Medisch Centrum
  •  Multidisciplinair team met KNO-artsen, longartsen en neurologen (allen HMC)
BEL MET ASSISTENT
Plan gratis screening

Op deze pagina vindt u een overzicht van Slaapproblematiek, Slaaponderzoeken en Behandelingen. Met een verwijzing van uw huisarts kunt u direct bij ons terecht.

De eerste stap voor een behandeling in Haaglanden Clinics is een verwijsbrief van uw huisarts of uw specialist. Hierna kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van dit intakegesprek.

Meer informatie over slaaponderzoeken

Wanneer men praat over slaapproblemen, wordt er vaak alleen gedacht aan het niet kunnen slapen of overdag erg moe zijn. Maar wist u dat er nog veel meer slaapproblemen bestaan?

Meer informatie over Slaapproblematiek

Soms komen tanden en kiezen niet vanzelf door. Vaak zijn dit de hoektanden in de bovenkaak.

Meer informatie over behandelingen

Kwaliteit afmeten binnen vastgestelde ‘zorginkoop’?

We moeten er niet aan denken.

De informatie was top

Echt fantastische kliniek. Hoe mijn dochter werd begeleid door de hele procedure was super. Bij deze kliniek (nog) geen wachttijden, goede service en wij hadden een super specialist.

Astrid Kies

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts
Maak kennis met het team