CPAP apparaat2020-12-27T19:26:59+00:00

CPAP apparaat

Maak direct een afspraak
Bel met assistent

CPAP apparaat

Als uit slaaponderzoek blijkt dat u slaapapneu heeft, kunt u in aanmerking komen voor CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) therapie. Tijdens uw slaap zijn er momenten dat uw keelholte geheel of gedeeltelijk vernauwt waardoor u te weinig zuurstof krijgt. Om uw keel open te houden en zuurstoftekort te voorkomen blaast het masker lucht in uw neus en/of keel via een slang die verbonden is met een CPAP-apparaat. U zet het masker elke nacht op en gebruikt deze ook als u overdag slaapt.

De slaapspecialist bespreekt het gebruik van dit slaapmasker met u, waarna u meteen bij ons in de kliniek met de CPAP-proefperiode kan beginnen. Onze CPAP leverancier is Mediq Tefa en de Zorgcoach is gelijktijdig aanwezig met de slaapspecialisten zodat uw behandeling dezelfde dag nog van start kan gaan.

Er zijn verschillende soorten maskers: een neusmasker, intranasaal masker en neusmondmasker ofwel een fullface masker. De zorgcoach bespreekt met u welk soort masker voor u het meest geschikt is.

Na een succesvolle proefbehandeling wordt uw CPAP apparaat en benodigdheden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. De CPAP behandeling wordt door ons ondersteund met een zorgtraject en jaarlijkse controles.

Andere behandelingen

Slaaphygiëne – leefregels
Mandibulair Repositie Apparaat (MRA)
CPAP apparaat
Keel- en/of Neusoperatie
Kaakchirurgie – bimaxillaire osteotomie

Zeer deskundig geholpen

Zonder pijn is mijn verstandskies binnen 1 minuut eruit gehaald. Achteraf geen pijn gehad.

Ank Sassen

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts

Klanttevredenheidsonderzoek 2020: wat zeggen onze klanten

Alles klopt in deze kliniek, de sfeer is prettig, de medewerkers zijn zeer vriendelijk en duidelijk en stellen je op je gemak.

De persoonlijke benadering en het overleg met de kaakchirurg is uitstekend!

Deskundig personeel en zeer zorgzaam!

Een hele goede kaakchirurg die heel goed kon adviseren over wat er wel en niet kon gebeuren, alles werd heel netjes en goed stap voor stap uitgelegd en ik ben zeer tevreden.

Geen lange wachttijd!

Ik had binnen een week een afspraak!

Goede zorg, uitstekende hygiëne, men is daar invoelend en communicatie is prima!

Heel vriendelijk en deskundig.

Heel prettig dat de kaakchirurg elke handeling toelichtte.

Compliment voor de aandacht en begeleiding medewerkers en kaakchirurg.

Super goede nazorg na de operatie en heel fijn meegedacht in het plan. De zorgverleners waren enorm aardig en hebben mij mega op mijn gemak gesteld!

Zorgverleners stralen rust uit.

Zeer toegankelijke en fijne kaakchirurg!

Dat ze rustig met je omgaan en er is aandacht voor je.

Bekijk meer ervaringen

Wij staan voor u klaar

Bel voor informatie of een afspraak: 070 221 21 21

Vijf jonge enthousiaste kaakchirurgen werkzaam in het HMC helpen u nu ook graag van uw klachten af in Haaglanden Clinics

Maak kennis met het team