CPAP apparaat

Als uit slaaponderzoek blijkt dat u slaapapneu heeft, kunt u in aanmerking komen voor CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) therapie. Tijdens uw slaap zijn er momenten dat uw keelholte geheel of gedeeltelijk vernauwt waardoor u te weinig zuurstof krijgt. Om uw keel open te houden en zuurstoftekort te voorkomen blaast het masker lucht in uw neus en/of keel via een slang die verbonden is met een CPAP-apparaat. U zet het masker elke nacht op en gebruikt deze ook als u overdag slaapt.

De slaapspecialist bespreekt het gebruik van dit slaapmasker met u, waarna u meteen bij ons in de kliniek met de CPAP-proefperiode kan beginnen. Onze CPAP leverancier is Mediq Tefa en de Zorgcoach is gelijktijdig aanwezig met de slaapspecialisten zodat uw behandeling dezelfde dag nog van start kan gaan.

Er zijn verschillende soorten maskers: een neusmasker, intranasaal masker en neusmondmasker ofwel een fullface masker. De zorgcoach bespreekt met u welk soort masker voor u het meest geschikt is.

Na een succesvolle proefbehandeling wordt uw CPAP apparaat en benodigdheden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. De CPAP behandeling wordt door ons ondersteund met een zorgtraject en jaarlijkse controles.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid altijd voorop.

Vergoedingen

Hieronder vindt u antwoord op uw vragen over vergoedingen en tarieven binnen Haaglanden Clinics. U kunt altijd contact opnemen met Haaglanden Clinics met vragen over vergoedingen of tarieven.

Actuele wachttijden

Wij willen u graag snel van dienst zijn. We houden elke week onze actuele wachttijden bij.

Bekijk hier onze actuele wachttijden. U kunt elk gewenst moment een online afspraak inplannen via deze website.

De specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!