Plastische chirurgie

Bij Haaglanden Clinics werken zeer vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in de plastische chirurgie. Als u last heeft van een zwaar en vermoeid gevoel rond de ogen (deze gaat vaak gepaard met hoofdpijn), of als u vindt dat u er ouder en vermoeider uitziet, kan een bovenooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift een goede behandeling zijn om u van uw klachten af te helpen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u een correctie wilt van uw oorlel(len) of cosmetische oneffenheden en plekjes op de huid wilt laten verwijderen. Ook voor een Botulinetoxine behandeling kunt u ook bij ons terecht.

Behandelingen bij Haaglanden Clinics

De plastisch chirurgen van Haaglanden Clinics zijn gespecialiseerd in kleine ingrepen onder lokale verdoving. Zoals een bovenooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift, het verwijderen van cosmetisch storende moedervlekken of andere plekken in het gelaat of op het lichaam, littekencorrecties en oorlelcorrecties. Bovendien kan een botulinetoxine behandeling worden gedaan om rimpels in het gelaat of in de nek te verminderen, of hoofdpijn te verhelpen.

Wij bieden u een vrijblijvend en kosteloos eerste consult/intake en persoonlijk advies over de juiste behandeling en voor u het beste resultaat.

Wat zijn overhangende bovenoogleden?
Overhangende bovenoogleden zijn meestal een gevolg van het slapper worden van de weefsels rondom het oog. Met name de huid, de spier en het onderliggende vetweefsel kunnen hierdoor zodanig uitrekken dat deze op de bovenoogleden of zelfs op de wimpers kunnen hangen.

Wat zijn hangende wenkbrauwen?
In de loop van tijd kunnen de weefsels van het gezicht slapper worden. Dit kan ook met de wenkbrauwen gebeuren. Soms hangen de wenkbrauwen zodanig dat ze op uw bovenoogleden rusten of dat u tegen de wenkbrauwharen aan kijkt. Het kan ook zijn dat u de wenkbrauwen met de voorhoofdsspieren continu actief optrekt. Dit is erg vermoeiend en u kunt hier hoofdpijn van krijgen. Vaak komen hangende wenkbrauwen voor in combinatie met overhangende bovenoogleden.

Wat is een oorlelcorrectie?
Hangende oorlellen kunnen voor sommige mensen een bron van onzekerheid zijn, en de plastisch chirurg kan een oplossing bieden om dit esthetische probleem te corrigeren. Hangende oorlellen worden vaak veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder genetica, veroudering of het dragen van zware oorbellen over een lange periode. Gelukkig zijn er verschillende procedures beschikbaar om dit probleem aan te pakken. U bent van harte welkom voor een gratis persoonlijk advies voor uw klachten en mogelijkheden.

Plastische Chirurgie voor Huidverbetering
Plastische chirurgie kan een effectieve oplossing bieden voor het verbeteren van de huid door het verwijderen van cosmetische moedervlekken, oneffenheden en/of andere storende huidplekjes. Als u zich stoort aan moedervlekken, oneffenheden op de huid, littekens of andere storende huidplekjes, zien wij u graag voor een persoonlijk advies. De eerste intake is gratis.

Bovenooglid correctie: € 995,00
Bovenooglid incl. wenkbrauwlift: € 1295,00

Uitgebreide correctie aan één oorlel: vanaf € 895,00
Uitgebreide correctie aan beide oorlellen: vanaf € 1450,00

Oorbelgat correctie aan één oorlel: vanaf € 495,00
Oorbelgat correctie aan beide oorlellen: vanaf € 850,00

Verwijderen oneffenheden op de huid:
Eerste plekje € 350,00,
Volgende plekjes € 150,00 per plekje

Botulinetoxine:
1 zone €175,00
2 zones €250,00
3 zones €300,00

Intakegesprek
Het eerste consult is geheel vrijblijvend en zonder kosten voor u.

U kunt online een eerste consult gemakkelijk  inplannen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Wachttijden Plastische chirurgie behandelingen:

De wachttijden zijn uitgedrukt in kalenderdagen en worden elke twee weken herzien met de actuele wachttijden.

Plastische Chirurgie:

  • Intake consult: 7-14 dagen
  • Behandeling: 7-14 dagen
  • Persoonlijke benadering en advies
  • Behandelend arts is altijd een plastisch chirurg
  • Volledig gespecialiseerd in kleine ingrepen onder lokale verdoving
  • Professioneel en vriendelijk team

Reviews Plastische Chirurgie

Op Dinsdag 7 November de stap gezet en mijn oorlellen laten verkleinen. Ik zat mij er al tijden aan te ergeren. Als ik een beetje zware oorbellen in had zakte mijn oorlellen tot mijn schouders ?. Ik begrijp niet waarom ik het niet jaren eerder heb laten doen in deze prachtige moderne kliniek. Van de intake tot de nabehandeling voel jij je thuis. Het prikje om je te verdoven voel je nauwelijks en de ingreep zelf was ook zo gepiept, binnen een half uur was alles klaar. De plastisch chirurg was een topper, het personeel was vreselijk lief en ook de uitleg tijdens en ervoor was duidelijk en helder. Ik heb opnieuw gaatjes laten prikken in mijn vernieuwde oorlellen en kan niet wachten totdat ik los kan gaan met het dragen van leuke oorbellen en niet meer dat kleine lichte oorbelletje want dan leek het nog wat!! Ik raad het iedereen aan. Op naar “Haaglanden Clinics op Nieuwe Parklaan 11 te Den Haag !!!!! Het klinkt raar maar ik zou zeggen, laat je verwennen want zo voelde het.

Monique

Enkele weken geleden ben ik bij Haaglanden Clinics geweest voor een ooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift. Dit op aanraden via via en wat ben ik enorm blij met de keuze voor deze kliniek en plastisch chirurg Nicole Krekel. Tijdens de intake werd ik kundig geadviseerd, werd alles rustig en duidelijk uitgelegd en voelde ik mij zeer op mijn gemak. Vanaf ontvangst aan de receptie, tot aan de intake zelf. Een zeer prettige ervaring. Een week na de intake kon ik al terecht voor de behandeling zelf. Wederom een fijn ontvangst. De behandeling zelf viel mij alles mee en bij iedere stap werd er door Nicole toegelicht wat er ging gebeuren. Ook de nabehandeling werd nogmaals toegelicht, na al een uitgebreide uitleg tijdens de intake en informatiefolder die ik mee kreeg. Na 45 min was de behandeling klaar en kon ik al een glimp opvangen van het resultaat. Toen al tevreden op naar huis! Het herstel verliep boven verwachting. Alleen zwelling, maar geen verkleuring tijdens het genezingsproces. Na enkele dagen zag het er al fantastisch uit. Na 1 week mocht ik terug komen voor het verwijderen van de hechtingen. Ook dit werd zeer kundig gedaan. Wat een fantastisch resultaat en dat al na 1 week. Nu enkele weken verder en al prachtig genezen. Degenen in mijn omgeving die niet wisten van deze behandeling zouden nooit zeggen dat ik een ooglidcorrectie heb laten doen. Heel mooi, natuurlijk en vakkundig gedaan. Absoluut een resultaat boven verwachting mooi! Dus voor een ieder die een (boven)ooglidcorrectie en/of wenkbrauwlift wenst, raad ik ten zeerste deze kliniek aan!

Adinda
Een aantal plekjes laten verwijderen bij plastische chirurge en de behandeling was super, erg snel, goed uitgelegd, goeie nazorg. Erg vriendelijk personeel, erg hygiënisch. Bij elkaar echt top service!

Bobby

Dé Specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!