Plastische chirurgie

Bij Haaglanden Clinics werken zeer vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in de plastische chirurgie. Als u last heeft van een zwaar en vermoeid gevoel rond de ogen (deze gaat vaak gepaard met hoofdpijn), of als u vindt dat u er ouder en vermoeider uitziet, kan een bovenooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift een goede behandeling zijn om u van uw klachten af te helpen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u een correctie wilt van uw oorlel(len) of cosmetische oneffenheden en plekjes op de huid wilt laten verwijderen.

Behandelingen bij Haaglanden Clinics

De plastisch chirurgen van Haaglanden Clinics zijn gespecialiseerd in kleine ingrepen onder lokale verdoving. Zoals een bovenooglidcorrectie en/of een wenkbrauwlift, het verwijderen van cosmetisch storende moedervlekken of andere plekken in het gelaat of op het lichaam, littekencorrecties en oorlelcorrecties. Bovendien kan een botulinetoxine behandeling worden gedaan om rimpels in het gelaat of in de nek te verminderen, of hoofdpijn te verhelpen.

Wij bieden u een vrijblijvend en kosteloos eerste consult/intake en persoonlijk advies over de juiste behandeling en voor u het beste resultaat.

Wat zijn overhangende bovenoogleden?
Overhangende bovenoogleden zijn meestal een gevolg van het slapper worden van de weefsels rondom het oog. Met name de huid, de spier en het onderliggende vetweefsel kunnen hierdoor zodanig uitrekken dat deze op de bovenoogleden of zelfs op de wimpers kunnen hangen.

Wat zijn hangende wenkbrauwen?
In de loop van tijd kunnen de weefsels van het gezicht slapper worden. Dit kan ook met de wenkbrauwen gebeuren. Soms hangen de wenkbrauwen zodanig dat ze op uw bovenoogleden rusten of dat u tegen de wenkbrauwharen aan kijkt. Het kan ook zijn dat u de wenkbrauwen met de voorhoofdsspieren continu actief optrekt. Dit is erg vermoeiend en u kunt hier hoofdpijn van krijgen. Vaak komen hangende wenkbrauwen voor in combinatie met overhangende bovenoogleden.

Wat is een oorlel correctie?
Hangende oorlellen kunnen voor sommige mensen een bron van onzekerheid zijn, en de plastisch chirurg kan een oplossing bieden om dit esthetische probleem te corrigeren. Hangende oorlellen worden vaak veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder genetica, veroudering of het dragen van zware oorbellen over een lange periode. Gelukkig zijn er verschillende procedures beschikbaar om dit probleem aan te pakken. U bent van harte welkom voor een gratis persoonlijk advies voor uw klachten en mogelijkheden.

Plastische Chirurgie voor Huidverbetering
Plastische chirurgie kan een effectieve oplossing bieden voor het verbeteren van de huid door het verwijderen van cosmetische moedervlekken, oneffenheden en/of andere storende huidplekjes. Als u zich stoort aan moedervlekken, oneffenheden op de huid, littekens of andere storende huidplekjes, zien wij u graag voor een persoonlijk advies. De eerste intake is gratis.

Bovenooglid correctie: € 995,00
Bovenooglid incl. werkbrauwlift: € 1295,00
Oorlelcorrectie eenzijdig: € 650,00
Oorlel correctie dubbelzijdig: € 950,00

Verwijderen oneffenheden op de huid:
Eerste plekje € 350,00,
Volgende plekjes € 150,00 per plekje

Intakegesprek
Het eerste consult is kosteloos voor u. 

U kunt online een eerste consult gemakkelijk  inplannen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Wachttijden Plastische chirurgie behandelingen:

De wachttijden zijn uitgedrukt in kalenderdagen en worden elke twee weken herzien met de actuele wachttijden.

Plastische Chirurgie:

  • Intake consult: 7-14 dagen
  • Behandeling: 7-14 dagen
  • Persoonlijke benadering en advies
  • Behandelend arts is altijd een plastisch chirurg
  • Volledig gespecialiseerd in kleine ingrepen onder lokale verdoving
  • Professioneel en vriendelijk team

Dé Specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!