Contact met ons?

Heeft u specifieke vragen over een afspraak maken, een behandeling, klachten of bent u doorverwezen door uw huisarts/tandarts of een andere verwijzer?  We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.15 uur t/m 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Indien er sprake is van spoed of van urgente klachten na de openingstijden van Haaglanden Clinics, belt u dan met de Spoedeisende hulp van het Haaglanden Medisch Centrum (HMC), telefoonnummer 088-9792380. Vermeldt u dan daarbij dat u behandeld bent bij Haaglanden Clinics.

Kom persoonlijk langs

Nieuwe Parklaan 11
2597 LA Den Haag

Bellen of mailen

T: 070 – 221 21 21
E: info@haaglandenclinics.nl

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Haaglanden Clinics is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf station Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. De kliniek is op loopafstand van de tramhaltes van lijn 9 Madurodam en Wagenaarweg. Ook bus nummer 22 stopt op loopafstand van Haaglanden Clinics.
Plan je reis via www.92920v.nl.

Auto

Haaglanden Clinics is ook goed bereikbaar met de auto. Na de rotonde bij Madurodam (Plesmanweg / Nieuwe Parklaan, brug Madurodam), rijdt u de parallelweg van de Nieuwe Parklaan op met uw auto. Let op: dit is een fietspad waarop auto’s te gast zijn. U kunt gratis parkeren op het terrein van Haaglanden Clinics. Mocht er geen parkeerplaats zijn dan kunt u uw auto parkeren in een van de parkeervakken in de omgeving.

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!