NOX-T3-Polygrafie aanbrengen2021-08-31T09:08:29+00:00

Aanbrengen apparatuur

Zelf aanbrengen NOX T3 apparaat / Polygrafie (Audio engels, ondertiteling Nederlands)

Informatie Corona

Mogelijk bestaat uw behandeling uit het naleven van leefregels. De invloed van een verschoven slaappatroon kan door verschillende leefregels worden teruggebracht naar een optimaal slaappatroon.

Meer informatie over slaaphygiëne

Een mogelijke behandeling voor slaapapneu of snurken is het dragen van een MRA, een Mandibulair Repositie Apparaat. Dit apparaat wordt ook wel een snurkbeugel genoemd, omdat de beugel goed tegen snurkklachten werkt.

Meer informatie over het Mandibulair Respositie Apparaat(MRA)

Eén van de behandelingen van OSAS, Obstructief SlaapApneu Syndroom, is de continue positieve ademdruk (CPAP). Met behulp van een masker dat is verbonden aan een blaasapparaat wordt tijdens de slaap extra lucht in de keel geblazen.

Meer informatie over het CPAP apparaat

Een operatie kan soms een lichamelijke oorzaak van de slaapproblematiek oplossen. Onze KNO-arts bekijkt tijdens het KNO-onderzoek of er obstructies in het keel-, neus- en mondgebied zijn.

Meer informatie over Keel- en/of Neusoperatie

In uitzonderlijke gevallen kan een verplaatsing van de onder- en/of bovenkaak een oplossing zijn. Dergelijke operaties worden door de kaakchirurg van het Haaglanden Medische Centrum uitgevoerd.

Meer informatie over kaakchirurgie

Ziekenhuisomgeving bij kaak- en gezichtsaandoening?

Niet bij ons

Zeer deskundig geholpen

Zonder pijn is mijn verstandskies binnen 1 minuut eruit gehaald. Achteraf geen pijn gehad.

Ank Sassen

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts

   Haaglanden Clinics GREEN