Aanbrengen apparatuur

Zelf aanbrengen NOX T3 apparaat / Polygrafie (Audio engels, ondertiteling Nederlands)

Mogelijk bestaat uw behandeling uit het naleven van leefregels. De invloed van een verschoven slaappatroon kan door verschillende leefregels worden teruggebracht naar een optimaal slaappatroon.

Meer informatie over slaaphygiëne

Een mogelijke behandeling voor slaapapneu of snurken is het dragen van een MRA, een Mandibulair Repositie Apparaat. Dit apparaat wordt ook wel een snurkbeugel genoemd, omdat de beugel goed tegen snurkklachten werkt.

Meer informatie over het Mandibulair Respositie Apparaat(MRA)

Eén van de behandelingen van OSAS, Obstructief SlaapApneu Syndroom, is de continue positieve ademdruk (CPAP). Met behulp van een masker dat is verbonden aan een blaasapparaat wordt tijdens de slaap extra lucht in de keel geblazen.

Meer informatie over het CPAP apparaat

Een operatie kan soms een lichamelijke oorzaak van de slaapproblematiek oplossen. Onze KNO-arts bekijkt tijdens het KNO-onderzoek of er obstructies in het keel-, neus- en mondgebied zijn.

Meer informatie over Keel- en/of Neusoperatie

In uitzonderlijke gevallen kan een verplaatsing van de onder- en/of bovenkaak een oplossing zijn. Dergelijke operaties worden door de kaakchirurg van het Haaglanden Medische Centrum uitgevoerd.

Meer informatie over kaakchirurgie

Ziekenhuisomgeving bij kaak- en gezichtsaandoening?

Niet bij ons

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Haaglanden Clinics hoog in het vaandel. Al onze medewerkers doen daarom ook hun uiterste best om hun werk zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij staat uw veiligheid altijd voorop.

Vergoedingen

Hieronder vindt u antwoord op uw vragen over vergoedingen en tarieven binnen Haaglanden Clinics. U kunt altijd contact opnemen met Haaglanden Clinics met vragen over vergoedingen of tarieven.

Actuele wachttijden

Wij willen u graag snel van dienst zijn. We houden elke week onze actuele wachttijden bij.

Bekijk hier onze actuele wachttijden. U kunt elk gewenst moment een online afspraak inplannen via deze website.

De specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!