Oorlelcorrectie

Bij Haaglanden Clinics werken zeer vakbekwame en BIG geregistreerde plastisch chirurgen met jaren lange ervaring in plastische chirurgie. Onze plastisch chirurgen begrijpen het belang van details om uw esthetische doelen te bereiken. Ontdek de expertise die zorgt voor natuurlijke en evenwichtige resultaten.

Oorlelcorrectie bij Haaglanden Clinics in Den Haag
Overweegt u een oorlelcorrectie? Ontdek de professionele zorg van Haaglanden Clinics, waar onze ervaren plastisch chirurgen streven naar esthetische perfectie.

Waarom een oorlelcorrectie?
Een oorlelcorrectie is geschikt voor zowel uitgescheurde oorlellen als voor het verkleinen ervan. Bij Haaglanden Clinics begrijpen we dat details het verschil maken.

Intakegesprek Oorlelcorrectie
Bij Haaglanden Clinics hechten we groot belang aan een persoonlijke benadering. Elk behandeltraject begint met een grondig intakegesprek, waarin we de tijd nemen om uw individuele wensen, vragen en zorgen te bespreken. Onze ervaren plastisch chirurgen begrijpen dat elke patiënt uniek is, en daarom streven we ernaar een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. Tijdens dit consult heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en de details van de oorlelcorrectieprocedure te bespreken.

Wachttijden Plastische chirurgie behandelingen:

De wachttijden zijn uitgedrukt in kalenderdagen en worden elke twee weken herzien met de actuele wachttijden.

Plastische Chirurgie:

  • Intake consult: 7-14 dagen
  • Behandeling: 7-14 dagen
  • Persoonlijke benadering en advies
  • Behandelend arts is altijd een plastisch chirurg
  • Volledig gespecialiseerd in kleine ingrepen onder lokale verdoving
  • Professioneel en vriendelijk team

Dé Specialisten van Haaglanden Clinics

Een impressie van Haaglanden Clinics GREEN

Geen zin in lange wachttijden?
Bij ons wordt u snel geholpen!