Missende tanden / implantaat / klikgebit2019-09-09T11:42:28+00:00

Missende tanden / implantaten / klikgebit

Diverse redenen kunnen leiden tot het missen van tanden of kiezen.

Maak direct een afspraak
Bel met assistent

Missende tanden / implantaten / klikgebit

Diverse redenen kunnen leiden tot het missen van tanden of kiezen. De missende tanden en kiezen laten dan vervelende gaten achter in uw tandboog. Deze gaten kunnen storend zijn voor een mooie lach, of problemen geven met kauwen. Implantaten kunnen hier de oplossing voor bieden. Dit zijn kunstwortels, die éénmaal voorzien van een kroon, een tand kunnen vervangen. Het implantaat wordt gezet door de MKA-chirurg, de kroon door je eigen tandarts. Als u een implantaat wenst te zetten kunt u een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek.

Voor mensen die alle tanden en kiezen missen geeft het kunstgebit soms klachten. Het kunstgebit kan na verloop van tijd erg los komen te zitten, en de tandarts of tandtechnieker krijgt het niet voor elkaar de pasvorm beter te krijgen. U kunt dan een verwijsbrief krijgen om implantaten te laten plaatsen ten behoeve van een klikgebit.  U kunt dan een afspraak bij ons maken voor een intake gesprek. Een aanvraag bij de zorgverzekeraar wijst uit of u in aanmerking komt voor vergoeding van de implantaten vanuit de zorgverzekering.

Klachten

Pijn aan tanden, kiezen of de kaak
Last van kauwspier of kaakgewricht
Missende tanden / implantaat / klikgebit
Slijmvlieszwelling / -afwijking
Overig

Zeer deskundig geholpen

Zonder pijn is mijn verstandskies binnen 1 minuut eruit gehaald. Achteraf geen pijn gehad.

Ank Sassen

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts

Wij staan voor u klaar

Bel voor informatie of een afspraak: 070 221 21 21

Vijf jonge enthousiaste kaakchirurgen werkzaam in het HMC helpen u nu ook graag van uw klachten af in Haaglanden Clinics

Maak kennis met het team