Slaaponderzoek2019-09-12T08:28:03+00:00

Slaaponderzoek

Maak direct een afspraak
Bel met assistent

Slaaponderzoek

Tijdens een slaaponderzoek wordt uw slaapgedrag geregistreerd. Uw slaapgedrag kan uitwijzen waar uw klachten vandaan komen en hoe deze opgelost kunnen worden. Het Haaglanden Clinics biedt twee verschillende slaapregistraties aan: een polygrafie en een polysomnografie.

De slaapregistraties vinden plaats binnen ons instituut. Afhankelijk van het soort slaaponderzoek wordt u ’s middags of ’s avonds bij ons ontvangen. Bij ons in de kliniek heeft u een privé slaapkamer met badkamer, waar u de tijd tussen de onderzoeken mag doorbrengen en ’s avonds zult slapen. Om de tijd plezierig te laten verlopen, kunt gebruik maken van een televisie, tijdschriften of ons wifi-netwerk. Vanaf 17.00 uur is er een gastheer of gastvrouw aanwezig, die u hiermee kan helpen.

De nachtverpleegkundige is vanaf 22.00 uur aanwezig in het instituut. Zij volgt ’s nachts uw slaapgedrag en is aanwezig om de slaapregistratie goed te laten verlopen.

Meer slaaponderzoeken

Slaaponderzoek
Polygrafie
Polysomnografie
Aanvullende onderzoeken

Zeer deskundig geholpen

Zonder pijn is mijn verstandskies binnen 1 minuut eruit gehaald. Achteraf geen pijn gehad.

Ank Sassen

Prettige en kundige artsen

met oog voor de patiënt en diens verhaal. Denkt in mogelijkheden en zet door waar anderen afhaken. Geeft oprechte en eerlijke informatie.

Rosalinda Huijberts

Wij staan voor u klaar

Bel voor informatie of een afspraak: 070 221 21 21

Vijf jonge enthousiaste kaakchirurgen werkzaam in het HMC helpen u nu ook graag van uw klachten af in Haaglanden Clinics

Maak kennis met het team